Elmalı Ayşe Küçük Ortaokulu

Vizyon: Sürekli değişen ve gelişen bir öğrenme çevresi içinde öğrencilerin ve öğretmenlerin tek tek kendi potansiyellerine ulaşmalarını sağlayarak ve toplumsal birikim ve değerlerimiz ile dünyadaki gelişmeleri göz önüne alarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Bekası ve Türk Milletinin Mutluluğu için evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan Herkesin destek olduğu, Her öğrencinin başardığı ve tüm imkânsızlıkları yenerek Kendini gerçekleştirebilen bir okul haline gelmek.

Başarılar: 2020/21 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 2 ETWİNNİNG PROJESİNDEN KALİTE ETİKETİ ALDIK. İLÇEDE YAPILAN ATLETİZM YARIŞMALARINDA KIZLARDA 3. ERKEKLERDE İSE 2. OLDUK.

Saatler: 8:30-15:00
Isınma: Kalorifer- Kömürlü
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenler kendi araçlarıyla da gidip geliyorlar. Köy servisleri ile de saat başı ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKUL DOSTU BESLENME VE BEYAZ BAYRAK , ETWİNNİNG

Telefon - MÜDÜR TEL 05315615043

WEB - https://elmali.meb.k12.tr

Adres - ELMALI MAH. ELMALI AFETEVLER KÜME EVLERİ ELMALI AYŞE KÜÇÜK ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 53 DOĞANŞEHİR / MALATYA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Elmalı Mahallesi Doğanşehir

Ulaşım İlçe merkezinden Elmalı-Söğüt minibüsleri 1 saat aralıklarla hareket etmektedir. İl merkezinden gelecek olanlar önce Doğanşehir arabalarıyla ilçe merkezine gelip oradan Elmalı minibüslerini kullanarak gelebilirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 75km ilçe merkezine 15km